Schoonheidsspecialiste Mijdrecht

Schoonheidsspecialiste nabij Mijdrecht

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste in de buurt van Mijdrecht? Dan bent u bij Salon Jacqueline aan het juiste adres. Hier kunt u uitstekende kwaliteit verwachten. Uw huid heeft een hoop te verduren door de weersinvloeden, medicijngebruik en ga zo maar door. U doet er dus goed aan om uw huid op de juiste manier te behandelen. Wanneer u een bezoek brengt aan een schoonheidssalon, krijgt u net even dat beetje meer dan wanneer u thuis aan de slag gaat.

Wanneer u een afspraak heeft met de schoonheidsspecialiste in Mijdrecht, krijgt u eerst een huidanalyse. Hier wordt de behandeling op afgestemd met de daarbij horende producten. U krijgt advies en een resultaat waardoor u zich weer ontspannen voelt en natuurlijk die goede verzorging heeft.

Meer dan pSchoonheidsspecialiste Mijdrechtersoonlijke verzorging

Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste in de salon nabij Mijdrecht is een weldaad voor lichaam en geest. Tevens kunt u hier ook permanente make-up laten zetten. Denk hierbij aan een lipliner, hierdoor lijken uw lippen een stuk voller. Ook wanneer u een eyeliner laat zetten zal dit een mooie open blik geven aan uw gezicht. Of wilt u toch liever uw wenkbrauwen laten doen? Ook dat kan, hiervoor kunt u een afspraak maken om samen te kijken wat de opties zijn.

Persoonlijke verzorging bij Salon Jacqueline, nabij Mijdrecht, kan van top tot teen worden verzorgd. Want niet alleen uw gezicht of lichaam kan worden voorzien van een schoonheidsbehandeling door de schoonheidsspecialiste. Maar ook kunt u uw voeten laten verzorgen en behandelen bij de medische pedicure. Het gebeurt vaak dat mensen die problemen hebben aan hun voeten, de voeten gaan verstoppen en er niets mee doen. Hierdoor wordt het probleem alleen maar erger waardoor u zelfs hinder kunt ervaren aan uw voeten. Dus doe ook uw voeten een plezier en maak uw persoonlijke verzorging compleet!

   Schoonheidssalon Vinkeveen     Contact