Schoonheidssalon Mijdrecht

Schoonheidssalon nabij Mijdrecht

Welkom bij Salon Jacqueline, de schoonheidssalon nabij Mijdrecht waar u uitstekend terecht kunt voor professionele schoonheidsbehandelingen van top tot teen. Door het weer of door andere invloeden zoals medicijngebruik, kan het zijn dat uw huid droog of dof wordt, en zelfs acne begint te vertonen. Het is dan van belang dat u hierin weer wat balans krijgt. De schoonheidsspecialiste van deze salon zal daarom ook een persoonlijke huidanalyse maken, waarna de juiste behandeling wordt geadviseerd. U zult merken dat u er niet alleen beter uit zult zien maar dat u zich ook een stuk prettiger voelt. De juiste schoonheidsbehandeling is een weldaad voor lichaam en geest.

Uw voeten verdienen ook die aandacht

Uw voeten maken flink veel kilometers. Wanneer u last krijgt van uw voeten kan dit een grote hinder met zich meebrengen. Veel mensen besluiten om hier niets mee te doen en hopen dat het vanzelf over gaat. Echter wordt een probleem, dat zelfs voorkomen kan worden door regelmatig een pedicure te bezoeken, alleen maar groter. Denk hierbij aan een ingegroeide nagel, een kalknagel, voetkloven, likdoorns enzovoorts. Ook dan bent u welkom bij de schoonheidssalon Mijdrecht. Hier staat een medische pedicure voor u klaar om u van dienst te kunnen zijn van vele voetproblemen. Maar ook om uw voeten op de juiste manier te onderhouden.

Schoonheidssalon MijdrechtPermanente make-up

De permanente make-up artist is ook werkzaam in de schoonheidssalon nabij Mijdrecht. Denk hierbij aan een natuurlijke lipline die wordt getatoeëerd voor een volle mond. Of de wenkbrauwen die bijvoorbeeld te dun zijn, of door een litteken zijn onderbroken kunnen op deze manier worden getatoeëerd zodat dit heel natuurlijk zal lijken. U kunt dit ook doen omdat u het gewoon mooi vindt staan. Kortom, wat uw reden ook is, u kunt hier uitstekende kwaliteit en professionaliteit verwachten waarbij u uw wens met een gerust hart aan ons over kunt laten.

 

 

 

 

   Schoonheidssalon Vinkeveen     Schoonheidsspecialiste Mijdrecht     Contact