Schoonheidssalon Loosdrecht

Schoonheidssalon nabij Loosdrecht

U bent op zoek naar een schoonheidssalon nabij Loosdrecht? Dan bent u bij Salon Jacqueline aan het juiste adres. Hier kunt u uitstekende kwaliteit verwachten! Dit betekent een gewenst eindresultaat. Denk hierbij aan een schoonheidsbehandeling die volledig is afgestemd op uw huid en het gewenste resultaat.

Permanente make- up artist

Naast de diverse schoonheidsbehandelingen die u in de schoonheidssalon nabij Loosdrecht kunt laten uitvoeren door de schoonheidsspecialiste, kunt u ook kiezen voor permanente make-up. Denk hierbij aan het zetten van een lipliner waardoor uw lippen wat voller lijken. Of een eyeliner onder of boven uw ooglid. Maar ook uw wenkbrauwen kunnen worden getatoeëerd. Uw ogen worden hierdoor sprekend en het scheelt u enorm veel tijd ‘s morgens in de badkamer. Uw make- up zit dus dag en nacht goed!

Schoonheidssalon LoosdrechtMedische pedicure

Als het gaat om persoonlijke verzorging mag u uw voeten niet vergeten. Uw voeten leggen dagelijks soms een flink aantal kilometers af. Als u last heeft van uw voeten door een ingegroeide teennagel, kalknagel, likdoorn of dergelijke andere hinder ervaart, dan kan dit een belemmering zijn in uw dagelijkse bezigheden. Daarom is een bezoek aan de medische pedicure een verademing voor uw voeten. Dankzij de kennis, het werken met de juiste producten en middelen kan de juiste behandeling worden uitgevoerd waardoor u snel van deze hinder af kunt zijn. U hoeft dus niet langer uw voeten te verstoppen!

 

Maak gerust een afspraak voor een behandeling die u wenst in de schoonheidssalon nabij Loosdrecht. En doe uw lichaam een plezier met net even dat beetje meer aandacht dan dat u thuis in de badkamer kunt toepassen.

   Schoonheidssalon Vinkeveen     Schoonheidssalon Mijdrecht     Contact