Schoonheidssalon Aalsmeer

Uw schoonheidssalon nabij Aalsmeer

Welkom bij Salon Jacqueline, uw schoonheidssalon nabij Aalsmeer. Zoals u wellicht weet, krijgt uw huid dagelijks een hoop te verduren. Denk aan de weersinvloeden, het ouder worden en gebruik van make-up en ga zo maar door. Het is daarom raadzaam om uw huid goed te onderhouden en deze in topconditie te houden. Wanneer u een bezoek aan deze salon brengt, wordt er een persoonlijke huidanalyse gemaakt zodat hier de juiste behandeling op kan worden afgestemd.

Meer dan alleen schoonheid

Schoonheidssalon Jacqueline nabij Aalsmeer is meer dan alleen een salon waar u uw huid kunt laten verwennen. Hier gaan wij namelijk een stapje verder. Wat is er nu een fijner idee dan om in de morgen op te staan en uw make-up zit volledig naar wens? Dat kan door middel van permanente make-up. Als make-up artist kan ik er op een professionele wijze voor zorgen dat er met een aangepaste kleur, die aansluit op uw uitstraling, niets meer aan uw ogen of lippen hoeft te worden gedaan. U krijgt net even die mooie open blik. En wanneer u bijvoorbeeld een litteken op uw wenkbrauw heeft, is permanente make-up de ideale oplossing om het litteken mooi weg te werken.

Schoonheidssalon AalsmeerVan top tot teen persoonlijke verzorging

Maar niet alleen uw huid en gezicht zijn van groot belang als het gaat om persoonlijke verzorging en een mooie uitstraling. Uw voeten mogen ook niet worden vergeten. Meestal gaan mensen wanneer zij problemen aan hun voeten of teennagels hebben, de voeten verstoppen. Hierdoor kunnen problemen als likdoorns, kalknagels, ingegroeide nagels enzovoort alleen maar verergeren. Vertrouw dan op de specialiteit van de medische pedicure die u ook aantreft in de schoonheidssalon Aalsmeer. Maak daarom een afspraak en neem eens plaats in onze ontspannen salon en gun uzelf dat moment van persoonlijke verzorging en stap weer opgeladen en ontspannen de deur uit.

   Schoonheidssalon Vinkeveen     Schoonheidssalon Loosdrecht     Contact