Pedicure Vinkeveen

Medische pedicure in Vinkeveen

Uw voeten leggen flink wat kilometers af. Soms in opgesloten schoenen die aan het einde van de dag zelfs gaan knellen. Echter vergeten mensen nog wel eens hun voeten op de juiste manier te behandelen. Uw voeten hebben geregeld een goede behandeling nodig om problemen aan de voeten, en dus hinder tijdens het lopen, te kunnen voorkomen. Bij Salon Jacqueline kunt u terecht voor een medische pedicure in Vinkeveen. Dit betekent dat wanneer u problemen heeft aan uw voeten, u direct geholpen kunt worden, zodat u uw voeten niet langer meer hoeft te verstoppen.

Pedicure VinkeveenVerwacht uitstekende kwaliteit en een gewenst eindresultaat

Tijdens uw pedicure in Vinkeveen kunt u rekenen op persoonlijk advies en wij zullen ervoor zorgen dat u snel van uw voetenprobleem af bent. U krijgt tips en u zult ervaren dat u letterlijk een stuk prettiger in uw schoenen staat wanneer deze zijn voorzien van de juiste behandeling en verzorging.

Naast de medische pedicure kunt u in onze schoonheidssalon in Vinkeveen ook uitstekend terecht voor een schoonheidsbehandeling. Zo bieden wij diverse behandelingen aan die uw huid zullen verbeteren en weer laten stralen. Of wat dacht u van permanente make-up? Een goede verzorging van top tot teen voor een stralend uiterlijk en een goed gevoel, dat gunt u uzelf toch? Maak daarom een afspraak bij de pedicure in Vinkeveen via het telefoonnummer dat op de website staat vermeld. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons terug verwachten. Graag tot ziens in onze salon.

   Schoonheidssalon Vinkeveen     Schoonheidssalon Aalsmeer     Contact